Eenvoudig herinschrijven 2de semester: via storting van het lidgeld. Klik en lees verder.

• 12 januari 2022

Het is deze keer niet nodig om het inschrijvingsformulier op de website in te vullen. We hebben reeds alle gegevens die we nodig hebben. Het is voldoende om het inschrijvingsgeld voor het tweede semester, 90 euro, over te schrijven op het rekeningnummer van de zwemclub: BE75 7360 4519 1051 . Graag de naam/voornaam van het lid/de leden die u inschrijft vermelden als mededeling. U krijgt van ons geen bevestiging. De overschrijving geldt als bewijs van herinschrijving.

Als bestaande leden hebben jullie voorrang om in te schrijven. Om zeker te zijn van jullie plaats, moet het inschrijvingsgeld voor 1 februari op onze rekening staan. Vanaf 1 februari kunnen eventuele beschikbare plaatsen opengesteld worden voor nieuwe leden/mensen op de wachtlijst.