Detail opstart kinderzwemmen

Beste leden,
Beste ouders,

Eerst en vooral onze allerbeste wensen voor een gelukkig, gezond en sportief 2021! We hopen dat onze werking in het nieuwe jaar snel terug normaler mag worden en dan zo mag blijven. Jammer genoeg is dat op dit moment nog niet het geval. De huidige maatregelen gelden tot 15 januari. Dat betekent dat we zeker tot dan dezelfde werking en maatregelen houden als in december. We starten dus volgende week terug met kinderzwemmen (beginners en gevorderden), maar nog niet met de andere groepen.
Graag herinneren we jullie aan de geldende regels voor het kinderzwemmen:
  • Kom op tijd! We vragen jullie met aandrang om 10 minuten voor de start van de les toe te komen (en ten vroegste 20 minuten voor de les). Op die manier kunnen we het kruisen van groepen in de kleedkamers of op de trap vermijden. Wie te laat komt, zal daarom gevraagd worden om zich om te kleden in de gang of in de toiletten.
  • Alle kinderen moeten aangemeld worden voor de start van de les. Indien er niemand van het bestuur aanwezig is wanneer jullie toekomen, gelieve dan even te wachten.
  • (Groot)ouders of andere begeleiders worden gevraagd om ten allen tijde in Sportoase een mondmasker te dragen, ook in de kleedkamers.
  • De douches worden niet gebruikt.
  • Alvast bedankt om zoveel mogelijk afstand te houden van anderen in de kleedkamers.
Zoals eerder aangekondigd wordt het eerste semester verlengd met de periode waarin we  niet konden zwemmen. Voor het kinderzwemmen betekent dit dat we het eerste semester verlengen met één maand. Het eerste semester zal daarom (zonder nieuwe opschorting van de lessen) verlengd worden tot eind februari. Het tweede semester start normaal gezien begin maart. Het zal dus korter zijn dan een normaal semester en daarom ook minder kosten dan het eerste semester, namelijk 65 euro ipv 80 euro.
Het inschrijven van nieuwe kinderen (zoals broertjes en zusjes) zal pas kunnen vanaf 1 maart. We hebben dan ook een goed idee van hoeveel plaatsen er mogelijks vrijkomen aangezien er eind februari wordt geëvalueerd en doorgeschoven in de verschillende groepen.
We kijken er naar uit om jullie komende week terug te zien.
Hartelijke groeten,
Het bestuur en de lesgevers van zwemclub Atlantis