Detail vervolg training- & volwassenzwemmen

Beste leden,

Eerst en vooral onze allerbeste wensen voor een gelukkig, gezond en sportief 2021! We hopen dat onze werking in het nieuwe jaar snel terug normaler mag worden en dan zo mag blijven. Jammer genoeg is dat op dit moment nog niet het geval. De huidige maatregelen gelden tot 15 januari. Dat betekent dat we zeker tot dan dezelfde werking en maatregelen houden als in december. We starten dus volgende week terug enkel met kinderzwemmen (beginners en gevorderden). We hopen ook voor jullie, onze trainingszwemmers en volwassenen, zo snel mogelijk te kunnen heropstarten. Dat zullen we doen zodra de maatregelen dit toelaten.
We hopen dat jullie ondertussen blijven bewegen, bijvoorbeeld door te wandelen, fietsen, lopen of zwemmen. Zoals jullie waarschijnlijk weten, kan dat laatste door een zwembeurt te reserveren bij een zwembad in de buurt. Jullie mogen binnenkort alvast een zwemtraining verwachten, opgesteld door jullie lesgever(s) van de zwemclub. Die kunnen jullie eventueel tijdens zo’n zwembeurt eens uitproberen.
Wij zijn erg benieuwd om te weten welke sportieve uitdagingen jullie in tussentijd aangaan. Wie zin heeft, mag daarom zeker een foto posten op de facebook pagina van de zwemclub. Op die manier houden we contact en motiveren we elkaar om te bewegen. Misschien brengen we elkaar op leuke ideeën. Wij kijken er alvast naar uit!
Tenslotte willen we jullie graag laten weten dat, zoals eerder aangekondigd, het eerste semester van ons clubjaar, waar jullie reeds voor betaalden, verlengd wordt. Hoe lang weten we nog niet precies. Voorlopig zal dat minstens voor een maand zijn, mogelijks langer. Pas wanneer we weten wanneer we terug mogen opstarten, kunnen we bevestigen wanneer jullie tweede semester start. Meer informatie volgt dus, hopelijk snel.
In tussentijd, houd het veilig, houd moed en blijf bewegen. We kijken er naar uit om te zien hoe jullie dat doen!
Hartelijke groeten,
Het bestuur en de lesgevers van de zwemclub