Lesaanbod Nieuw

Op welke tijdstippen gaan welke lessen door? Hieronder vind je ons volledige aanbod.
Omwille van de Corona maatregelen en om aan iedereen de kans te bieden om veilig aan de lessen deel te nemen, moeten tot nader bericht de deelnemers van trainings- en volwassenzwemmen de keuze maken op welke dag ze willen komen zwemmen. Die keuze is definitief. Indien men toch wil wijzigen van groep, kan dit enkel in overleg met het bestuur.
Om ons voldoende flexibiliteit te geven bij wijzigingen in de maatregels, kunnen leden voorlopig maar per semester inschrijven.
Met dank voor uw begrip.

WoensdagDonderdagZaterdag
17:00 - 17:30Kinderen Beginners17:00 - 17:30Kinderen Beginners08:45 - 09:15Kinderen Beginners
17:30 - 18:00Kinderen Beginners17:30 - 18:00Kinderen Beginners09:15 - 09:45Kinderen Beginners
18:00 - 18:45Kinderen Gevorderden18:00 - 18:45Kinderen Gevorderden09:45 - 10:30Kinderen Gevorderden
18:45 - 19:45Training Beginners 1&218:45 - 19:45Training Beginners 1&2
19:45 - 20:15Volwassenen Beginners 119:45 - 20:15Volwassenen Beginners 1
20:15 - 21:00Volwassenen Beginners 2&320:15 - 21:00Volwassenen Beginners 2&3
21:00 - 22:00Training & Volwassen gevorderden21:00 - 22:00Training & Volwassen gevorderden

Inschrijven?

Omwille van de Corona maatregelen en de onzekerheid voor de komende maanden, kan je enkel per semester inschrijven. Dat geeft ons de mogelijkheid om flexibel te zijn bij eventuele nieuwe lockdown van de zwembaden.

Klik hieronder op de naam van de groep voor meer de inschrijvingsvoorwaarden en de lidmaatschapsbijdrage.

• Kinderen Beginners

• 3 jaar zijn op het moment van inschrijving
    • Naargelang het niveau wordt de zwemmer in de voor hem/haar geschikte groep (rode, groene, blauwe, zwarte badmutsen) ingedeeld. In de loop van het jaar kan het niveau wijzigen op basis van het behalen van de doelstellingen van de nieuwe leerlijn.

• €80 per semester (5maanden) voor nieuwe leden
    • €70 per semester (5 maanden) voor leden die vorig jaar ongeschreven waren voor een jaar (tegemoetkoming omwille van lockdown)

• Kinderen Gevorderden

• 3 jaar zijn op het moment van inschrijving
    • Minstens 20 meter kunnen zwemmen zonder zwembandjes en/of zwemgordel
    • Naargelang het niveau wordt de zwemmer in de voor hem/haar geschikte groep ingedeeld. In de loop van het jaar kan het niveau wijzigen op aangeven van de lesgever. Dit is echter geen verplichting: als de uurregeling van het nieuwe niveau niet past, staat het de zwemmer vrij om in zijn eigen groep te blijven tot het einde van het seizoen.

• Training 1&2

• 9 jaar zijn op het moment van inschrijving
    • Minstens 500 meter kunnen zwemmen, gebruik maken van zowel schoolslag als crawl.
    • In de loop van het jaar kan het niveau wijzigen op aangeven van de lesgever. Dit is echter geen verplichting: als de uurregeling van het nieuwe niveau niet past, staat het de zwemmer vrij om in zijn eigen groep te blijven tot het einde van het seizoen.

• Training 3&4

• 9 jaar zijn op het moment van inschrijving

• Volwassenen 1

• Volwassenen 2&3

• Volwassenen 4&5

Inschrijvingsformulier kan je altijd vragen aan een bestuurslid

• inbegrepen in de prijzen
  • Inkom zwembad
    Lessen
    Verzekering: met de weg van en naar huis inbegrepen.