De zwemschool kinderen en training 1 start terug op op 24/02

• 27 oktober 2020

Beste leden,

Beste ouders,

We hebben besloten om de zwemlessen voor de kinderen beginners en gevorderden na de krokusvakantie terug op te starten (woensdag en donderdag om 17u, 17u30 en 18u en zaterdag om 8u45, 9u15 en 9u45). We zijn ook blij om terug te starten met de lessen van training 1&2, wat voor het eerst sinds eind oktober weer kan.

We hebben de lessen kinderzwemmen eind januari stopgezet omdat op dat moment het besmettingsrisico erg hoog was en er heel wat onduidelijkheid was over de nieuwe regels die ingevoerd zouden worden. Ondertussen blijkt de derde golf beter mee te vallen dan gevreesd en is er duidelijkheid over de regels. Daarom starten we graag terug op.

De regels die nu gelden zijn wat strenger dan in januari. Jullie zijn gevraagd om één hobby per kind te kiezen en wij, als club, moeten ons houden aan striktere maxima en groepen van maximum 10 kinderen vormen. Deze regels gelden momenteel tot 1 april. Voor ons betekent dat in praktijk tot aan de paasvakantie, tenzij de regels  van hogerhand al voor 1 april aangepast zouden worden.

Om zeker te zijn dat we op geen enkel moment de maxima overschrijven, zouden we graag weten of jullie kind(eren) vanaf woensdag 24 februari/donderdag 25 februari/zaterdag 27 februari terug zal/zullen komen zwemmen. Alvast bedankt om wie komt zwemmen zo snel mogelijk en voor vrijdag 19 februari te registeren via deze link.
Wie niet geregistreerd is, kan de komende weken (tot de paasvakantie) niet komen zwemmen (tenzij de regels vroeger dan verwacht aangepast zouden worden). Voor wie niet komt zwemmen, moet het online formulier niet ingevuld worden.
De ouders van de kinderen die zich registeren voor de lessen, krijgen binnenkort onze aangepaste praktische afspraken doorgestuurd. Alvast bedankt om deze aandachtig te lezen en te volgen.

We hopen jullie talrijk terug te zien vanaf woensdag 24 februari!

Hartelijke groeten,
Het bestuur en de lesgevers van zwemclub Atlantis